WIE ZIJN WIJ 
                                                            Even Voorstellen


Mijn naam is Britta Blomsma en heb een groot hart voor zorg en ruime ervaring voor kinderen en jeugdigen met ADHD en ASS Autisme en aanverwante beperkingen. Mijn man Geert helpt mee en doet het vervoer voor de kinderen uiteraard is hij in het bezit van taxipas en VOG. We houden ervan om actief bezig te zijn met kinderen.
De activiteiten worden begeleid door Britt Blomsma en heb veel ervaring met kinderen en Jongeren met beperkingen opgedaan in de afgelopen jaren. We hebben geregeld hulp van stagiaire Rachel Mulder. Zij volgt de opleiding specifieke doelgroepen en heeft een groot hart voor deze doelgroep. Verder komt Wieke van der Sleen zij is gediplomeerd {kraam} verzorgende heeft veel ervaring met kinderen en jongeren met een beperking zodat uw kind de aandacht krijgt die hij zij nodig heeft.
 Zowel ZIN zorg in Natura als onder aanneming in samenwerkingsverband met De Kasparhoeve maakt onderdeel uit van onze uitgebreide mogelijkheden de professionele interactie tussen sociale teams van de diverse gemeenten plus een goede vertaling van uw wensen. Dit stelt mij dan ook in staat om samen met u als ouders gefundeerd te kijken naar de passende doelen en wensen om zo gezamenlijk het afgemeten zorgplan voor uw kind samen te stellen.


En ben in het bezit van het Certificaat kind coaching cursus kindertekeningen lezen en begrijpen.
NLP opleiding gevolgd op HBO niveau MBO Diploma.

Verder volg ik geregeld cursussen om zo up to date te blijven.
Uiteraard zijn we in het bezit van een VOG verklaring omtrent gedrag .
EHBO en zijn in het bezit van het KIWA Keurmerk Registerplein KMS Paletzorg check.


Afbeelding invoegen